x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ASPA București, reacție după acuzațiile lui Ciucu: Nu am primit răspuns de la poliția locală Sector 6

ASPA București, reacție după acuzațiile lui Ciucu: Nu am primit răspuns de la poliția locală Sector 6

de Redacția Jurnalul    |    25 Ian 2023   •   19:39
ASPA București, reacție după acuzațiile lui Ciucu: Nu am primit răspuns de la poliția locală Sector 6

Conducerea ASPA București a reacționat după acuzațiile primarului Ciprian Ciucu. „Nu am primit de la Poliția Locală Sector 6 un răspuns cu privire la permisiunea de a acționa pe proprietatea privată respectivă”, acuză ASPA, în urma unui caz înregistrat în zona Lacul Morii în 14 ianuarie.

Potrivit Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) București, în 14 ianuarie 2023, ASPA a avut o acțiune de capturare în zona Lacul Morii, la care a solicitat participarea unui echipaj de la Poliția Locală Sector 6.

În urma acțiunii, au fost identificați 4 câini care au intrat pe o proprietate privată în prezența echipajelor ASPA și al Poliției Locale Sector 6.

„La finalul acțiunii, echipajul ASPA a întocmit un Raport de activitate în care a consemnat că nu au putut fi capturați câinii deoarece s-au retras pe o proprietate privată, au menționat și numele posibilului proprietar al terenului. Raportul a fost semnat și de polițistul local de la sectorul 6, prezent la acțiune. Până în prezent nu am primit de la Poliția Locală Sector 6 un răspuns cu privire la permisiunea de a acționa pe proprietatea privată respectivă”, arată reprezentanții ASPA.

Conducerea ASPA nu și-a îndeplinit misiunea și obiectivele legale, a acuzat miercuri primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, după tragedia de la Lacul Morii, când o femeie a fost ucisă de câini. El evocă date privind numărul de câini capturați din Capitală în ultimii ani, cifrele fiind tot mai mici.

(sursa: Mediafax)

×