x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Lara Şaban se certase cu mama sa pentru că vroia să treacă apartamentul pe numele fiicei

Lara Şaban se certase cu mama sa pentru că vroia să treacă apartamentul pe numele fiicei

29 Mai 2012   •   11:11

Apartamentul pe care Lara Saban vroia sa-l achizitioneze in Constanta urma sa-l treaca pe numele sau sau al fiicei sale, situatie care a generat un conflict intre tanara si mama sa.

Persoana care a insotit-o din Turcia in Romania pe Lara Saban a declarat anchetatorilor ca, in ziua respectiva, femeia a fost sunata insistent de mai multe ori de fratele sau, insa tanara a refuzat sa-i raspunda pana in jurul orei 17.00.

Femeia a spus ca Lara ar fi vorbit cu fratele sau la telefon, spunandu-i ca va veni, dupa care a parasit locuinta intr-o directie necunoscuta si nu s-a mai intors, la scurt timp ambele sale telefoane ale victimei fiind inchise.

Din declaratia martorei a mai rezultat ca avea o relatie de prietenie cu Lara Saban de mai multi ani si ca, la initiativa si solicitarea acesteia de a o insoti, au venit impreuna in Romania. In principal pentru a o ajuta pe Lara in ingrijirea fetitei pe care o are cu un politician turc, dar si pentru motivul ca prietena sa se temea de eventuale discutii contradictorii cu membrii familiei sale din Romania.

Scopul principal al vizitei Larei in Romania era acela de a achizitiona un apartament de locuit pentru mama sa, insa tanara se temea de o posibila reactie negativa a acesteia sau a fratelui sau, Gilberto Ghiunal Saban, cand urma sa le spuna hotararea luata de ea, in sensul ca achizitionarea locuintei se va face pe numele sau sau al fiicei sale, si nu pe cel al mamei sale.

Din acest motiv, in data de 1 mai, intre Lara si mama sa ar fi izbucnit o cearta. Situatia tensionata ar fi determinat-o pe Lara Saban sa-i ceara mamei sale sa paraseasca vila in care locuiau impreuna in municipiul Constanta si sa se mute intr-un apartament care apartine tot tinerei.

Aspecte privind relatia tensionata dintre Lara si mama sa au fost relatate anchetatorilor si de alti martori, care au confirmat faptul ca motivul scandalului era legat de achizitionarea apartamentului.

Constanteanca Lara Saban a fost ucisa in data de 3 mai, de fratele ei si un complice al acestuia pentru a ii lua 80.000 de euro, cei doi urmand sa fie audiati marti de un judecator, care va decide asupra propunerii Parchetului de arestare a lor pentru asasinat.

×