x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Laszlo Tokes cere amânarea şedinţei Consiliului de Onoare al Ordinului Naţional “Steaua României”

Laszlo Tokes cere amânarea şedinţei Consiliului de Onoare al Ordinului Naţional “Steaua României”

17 Oct 2013   •   18:33
Laszlo Tokes cere amânarea şedinţei Consiliului de Onoare al Ordinului Naţional “Steaua României”

Europarlamentarul Laszlo Tokes solicită, într-un comunicat adresat Consiliului de Onoare al Ordinului Naţional “Steaua României”, o amânare a şedinţei programate pentru data de 18 octombrie.

În solicitarea difuzată de biroul său de presă, eurodeputatul afirmă că este obligat să fie prezent la 18 octombrie la Lendava (Slovenia), la şedinţa Consiliului Autonomiei Maghiare din Bazinul Carpatic, fiind preşedintele acestuia.

La data de 18 octombrie urma să aibă loc discutarea retragerii Ordinului Naţional “Steaua României” acordat eurodeputatului, pentru meritele sale în Revoluţia din 1989, ca urmare a solicitării în acest sens făcute de mai mulţi posesori ai acestui Ordin.

“În acelaşi timp, solicit să mi se ofere posibilitatea de a uza de dreptul meu la apărare, garantat prin Constituţie, prin intermediul avocatului împuternicit în acest sens, dr. Kincses Elod. Conform celor menţionate, vă rog cu respect să amânaţi luarea în discuţie a cazului meu deoarece dl. avocat Kincses nu se află în ţară până în data de 20 octombrie”, se mai arată în solicitarea lui Laszlo Tokes.


×