x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Lia Ardelean: USL propune arădenilor o nouă abordare a managementului administraţiei locale

Lia Ardelean: USL propune arădenilor o nouă abordare a managementului administraţiei locale

de Lucian Dobrater    |    04 Mai 2012   •   12:40

USL va continua, atat la nivel local, cat si la nivel national, batalia pentru inlaturarea totala a exponentilor guvernarii de pana acum, care i-a adus pe romani in pragul disperarii, a apreciat vineri, intr-un comunicat de presa, candidatul USL la Primaria municipiului Arad, Lia Ardelean. 'Sunt convinsa ca toti membrii, tot activul partidelor care formeaza Uniunea Social Liberala, se vor mobiliza la maxim pentru castigarea celei mai importante batalii electorale pe care o avem in fata, respectiv alegerile locale.

Asiguram aradenii ca partidele componente ale USL se vor delimita de actiunile avute pana acum de PDL. Vom avea o alta gandire politica, inclusiv electorala, deoarece raul care s-a facut in ultimul timp a fost receptionat atat la nivelul guvernarii in ansamblu, cat si in modul in care a fost guvernat fiecare oras si fiecare judet din aceasta tara. Sunt increzatoare ca USL va schimba pozitiv perceptia administratiei locale si judetene, prin alegerea candidatilor nostri la Primaria Arad si Consiliul Judetean Arad, unde multe lucruri au ramas neschimbate si pot fi imbunatatite in perspectiva', a apreciat Lia Ardelean.

Aceasta a mai adaugat ca PC va reusi sa promoveze la nivel legislativ propunerea de reducere a TVA-ului la alimentele de baza. 'Este vorba de un agajament pe care l-am discutat de foarte mult timp si l-am prevazut si in programul de guvernare. Printr-un TVA redus putem sa scoatem la suprafata cateva sute de milioane de euro din zona evaziunii fiscale, care sunt necesare in momentul de fata la bugetul de stat, dar si sa usuram viata oamenilor, care platesc mult prea mult pentru cosul zilnic comparativ cu veniturile', a conchis Lia Ardelean.

×
Subiecte în articol: observator