x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Liderul PSD Diaspora, ameninţat cu moartea de vărul democrat-liberalului William Brânză

Liderul PSD Diaspora, ameninţat cu moartea de vărul democrat-liberalului William Brânză

11 Mar 2012   •   12:50
Liderul PSD Diaspora, ameninţat cu moartea de vărul democrat-liberalului William Brânză

Deputatul social democrat Cristian Rizea sustine ca a fost amenintat cu moartea de catre Daniel Ionita, membru PDL Spania - organizatia Castellon si var al deputatului PDL William Brinza -, in cadrul conferintei "Sanse egale pentru o Europa unita" ce are loc la Madrid.

"In timp ce a luat cuvantul la conferinta, total neadecvat temei intalnirii, domnul Ionita a mentionat cum ca eu am dezvaluit public acum un an de zile la o emisiune TV, ca el si varul lui au desfasurat afaceri ilegale cu Posta Romana din Castellon. Impins probabil de niste nervi greu de controlat, a urmarit exact momentul cand am ramas singur - lucru usor de observat pe camerele de supraveghere ale hotelului unde a avut loc conferinta - Daniel Ionita, impreuna cu inca un individ, m-a agresat verbal, apoi m-a impins si brutalizat, ca mai apoi sa ma ameninte cu moartea daca mai mentionez vreodata de afacerile lor - ale sale si ale varului William Brinza - in mod public", a declarat Rizea, potrivit unui comunicat remis, duminica, agentiei MEDIAFAX.

Rizea, care este si presedinte al PSD Diaspora, a adaugat ca nu a raspuns la "agresiuni".

"Doresc sa mai mentionez faptul ca, in momentul in care a ajuns politia, agresorul a fugit de la fata locului" a mai spus Cristian Rizea.

Pana la ora transmiterii acestei stiri, deputatul PDL William Branza nu a putut fi contactat.

×