x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Liderul UNPR din Bucşani îl acuză pe primarul PSD că i-a incendiat maşina

Liderul UNPR din Bucşani îl acuză pe primarul PSD că i-a incendiat maşina

de Mediafax    |    07 Apr 2012   •   10:34
Liderul UNPR din Bucşani îl acuză pe primarul PSD că i-a incendiat maşina

Masina liderului UNPR din localitatea damboviteana Bucsani, Ion Cartuta, a fost distrusa in urma intr-un incendiu, iar acesta sustine ca autoturismul, care era parcat in curtea casei sale, ar fi fost incendiat de catre primarul PSD al comunei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incendiul a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, iar la fata locului au sosit doua echipaje de pompieri care au reusit sa stinga flacarile inainte ca acestea sa se extinda la casa proprietarului masinii. Autoturismul, insa, a ars in totalitate.

"Am fost sesizati despre un incendiu izbucnit intr-o curte din Bucsani, la un autoturism Ford. Au intervenit pompierii, incendiul a fost stins si s-a inceput o ancheta in acest caz. A fost intocmit dosar penal pentru distrugere, iar masina a fost sigilata si va fi ridicata pentru expertiza", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita, comisar Mihaela Savu.

Proprietarul masinii, Ion Cartuta, care este liderul filialei UNPR din Bucsani, il acuza pe primarul PSD al comunei, Constantin Nita, ca i-a incendiat masina, dupa ce in urma cu cateva zile acesta l-ar fi amenintat.

"Noaptea trecuta am parcat masina in curte si am inchis poarta, lasand autoturismul descuiat. La un moment dat am fost trezit de strigatele vecinilor. Pana la venirea pompierilor, vecinii au incercat sa stinga incendiul, care risca sa se extinda la casele din apropiere. Intre mine si primar este un conflict mai vechi. In urma cu cateva zile m-a amenintat si mi-a transmis prin cineva ca si in biserica daca ma prinde va muri cu mine de gat. Si iata ca s-a tinut de cuvant. Nu a venit el, dar a pus pe unul dintre acolitii sai sa-mi incendieze masina", a declarat Ion Cartuta.

Primarul comunei Bucsani, Constantin Nita, respinge insa acuzatiile.

"Minte. Eu nu am nicio legatura cu incendierea. Nu l-am amenintat niciodata,i l salut mereu cand il vad, dar el ma reclama mereu la Politie si la DNA. Eu nu am nimic cu el, dar el are ceva cu mine", a declarat primarul comunei Bucsani.

×