x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Liniile de tramvai 23 şi 27, înlocuite cu autobuze. Traseul pe care vor funcţiona cele două linii

Liniile de tramvai 23 şi 27, înlocuite cu autobuze. Traseul pe care vor funcţiona cele două linii

09 Iul 2013   •   14:23
Liniile de tramvai 23 şi 27, înlocuite cu autobuze. Traseul pe care vor funcţiona cele două linii

Regia Autonomă de Transport din București anunță că tramvaiele care circulă pe bulevardul Camil Ressu, de pe liniile 23 și 27, vor fi înlocuite cu autobuze începând cu data de 10 iulie. 

Aceste modificări au loc din cauza unor lucrări de modernizare a căii de rulare pentru tramvaie din intersecția Str, Liviu Rebreanu – Bd. Camil Ressu, anunță un comunicat RATB.

Linia de tramvaie 23 va funcţiona pe traseul actual între terminalul Zeţari şi intersecţia Calea Dudeşti-Şos. Mihai Bravu, cu întoarcere pe Şos. Mihai Bravu, Calea Vitan, Bd. Octavian Goga, Bd. Mărăşeşti şi Str. 11 Iunie, intrând apoi pe traseul actual.

Linia de tramvaie 27 va funcţiona pe Bd. Theodor Pallady, între terminalele Complex RATB Titan şi Piaţa Titan.

De asemenea, RATB va înființat o linie de navetă cu indicativul 627, care va circula între Piaţa Titan şi Poşta Vitan, pe următorul traseu: Bd. Camil Ressu, Calea Dudeşti, Bd. Octavian Goga, Str. Nerva Traian şi Bd. Unirii, cu întoarcere pe Str. Lucian Blaga, Calea Dudeşti şi Bd. Camil Ressu.

Pe această linie vor putea fi utilizate și abonamentele eliberate pe cele două linii de tramvai.

×
Subiecte în articol: linii tramvai 23 27 autobuze traseu