x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Liviu Dragnea: CNADNR, singura "verigă slabă" din sistem. Este ultima dată când mai acceptăm această "bâlbâială"

Liviu Dragnea: CNADNR, singura "verigă slabă" din sistem. Este ultima dată când mai acceptăm această "bâlbâială"

25 Ian 2013   •   11:08
Liviu Dragnea: CNADNR, singura "verigă slabă" din sistem. Este ultima dată când mai acceptăm această "bâlbâială"
Sursa foto: Intact Images/Liviu Dragnea

Vicepremierul Liviu Dragnea a criticat, în cadrul Comandamentului de iarnă, conducerea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR). Dragnea a spus că este "singura verigă slabă" din sistem şi a avertizat că este ultima dată când acceptă "bâlbâiala" reprezentanţilor acesteia.

Criticile vin în contextul în care CNADNR ar fi întârziat să dispună dislocarea unei autofreze în judeţul Vaslui.

"Eu vreau să vă rog, pentru că în tot acest angrenaj din Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă şi comitetele judeţene, în ultima perioadă tot sistemul a început să funcţioneze, toate rotiţele se învârt cu viteză firească, comunicarea a început să funcţioneze, instituţiile au început să colaboreze, avem o singură problemă, o singură verigă slabă: CNADNR. Este ultima dată când mai acceptăm această bâlbâială din partea CNADNR", a afirmat Liviu Dragnea la comandamentul de iarnă reunit la Palatul Victoria.

Pentru că directorul CNADNR lipsea de la comandament, Dragnea i-a atras atenţia delegatului Companiei să vină informat la reuniune.

"Ori veniţi aici informaţi, ori nu. Domnul Mircea Pop v-a informat azi dimineaţă, spunând că ştie de problemă, pentru că ştia de la ministrul (Internelor) Radu Stroe. CNADNR are toate contractele (de deszăpezire) pe drumurile naţionale. Nu mai avem probleme cu consiliile judeţene, începem să avem probleme cu Compania Naţională. Ştiţi foarte bine că, spre deosebire de CJ, unde contractele s-au făcut în aşa fel încât firmele care au câştigat licitaţia decid când intră şi nu mai au timp morţi până să primească ordinul de acţiune, la dumneavoastră Compania nu poate să mute, să scoată o maşină din bază până când nu primeşte ordinul de la funcţionarii dumneavoastră. Vă rog să remediaţi imediat această disfuncţionalitate", le-a cerut vicepremierul Liviu Dragnea reprezentanţilor CNADNR.

×