x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Liviu Negoiţă: Acuzaţiile ANRMAP sunt fantezii politico-electorale

Liviu Negoiţă: Acuzaţiile ANRMAP sunt fantezii politico-electorale

17 Iul 2012   •   13:20
Liviu Negoiţă: Acuzaţiile ANRMAP sunt fantezii politico-electorale

Fostul primar al Sectorului 3 Liviu Negoita sustine ca acuzatiile actualei conduceri a ANRMAP la adresa lui sunt "fantezii politico-electorale", ca nu are nimic de ascuns si ca in mandatul sau nu s-au facut licitatii si achizitii din fonduri europene.

"Acuzatiile actualei conduceri a ANRMAP la adresa mea sunt fantezii politico-electorale, atat timp cat seful institutiei nu a prezentat nicio proba care sa-i sustina alegatiile. Practic, premierul Ponta, ingrozit de acuzatia de plagiat, a impus ANRMAP sa creeze un subiect fals, doar-doar lumea va trece cu vederea faptul ca Romania s-a ales cu un premier acuzat de furt. Eu nu am nimic de ascuns. In mandatul meu de primar, nu s-au facut licitatii si achizitii din fonduri europene", a afirmat Liviu Negoita, potrivit Mediafax.

Fostul primar al Sectorului 3 a precizat ca toate controalele Curtii de Conturi au stabilit faptul ca banul public a fost cheltuit conform legilor in vigoare pe perioada mandatelor sale de primar. "Este o mizerie sa ascunzi subminarea statului de drept si furtul prin crearea de teme false", a mai spus Liviu Negoita.

Comisia Europeana ar putea declansa impotriva Romaniei o procedura de infringement, cu sanctiuni de zeci de milioane euro, in urma unor nereguli gasite la contracte atribuite de Primaria Sectorului 3 din Bucuresti in mandatul lui Liviu Negoita. Seful ANRMAP acuza fosta conducere a autoritatii, asigurata de Cristina Traila, ca nu a luat masuri in acest caz.

×