x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Locuri de muncă mai multe şi mai bune. Poti depune CV-ul online până la sfârşitul lunii aprilie

Locuri de muncă mai multe şi mai bune. Poti depune CV-ul online până la sfârşitul lunii aprilie

de Diana Scarlat    |    01 Apr 2012   •   16:24
Locuri de muncă mai multe şi mai bune. Poti depune CV-ul online până la sfârşitul lunii aprilie

Targul Angajatori de Top din aceasta primavara a venit cu vesti bune: locuri de munca mai multe si mai bine platite. Standurile sunt din ce in ce mai atractiv cosmetizate de catre reprezentantii companiilor, astfel incat companiile sa-si atraga noi membri ai echipelor. De asemenea, a revenit, in acest sezon, moda masinilor de serviciu si a bonusurilor pentru angajati.

Cei care nu au apucat sa-si depuna CV-ul ieri si alaltaieri, la Sala Palatului, din Capitala, mai au sanse de reusita, deoarece targul continua online, pana la sfarsitul lunii aprilie, pe pagina web hipo.ro.

Pe acelasi portal, candidatii pot afla mai multe informatii despre cele 90 de companii participante, cele 3.000 de oportunitati de cariera si profilul cautat de angajatori pentru pozitiile deschise.

Departamentele cu cele mai multe pozitii oferite de companiile participante la Angajatori de Top au fost contabilitate, resurse umane, suport tehnic, IT, dezvoltare software, logistica, vanzari, relatii cu clientii si inginerie. In cele doua zile de targ, peste 15.000 de profesionisti cu experienta, absolventi, masteranzi si studenti au participat la targul de cariera. In cadrul evenimentului, candidatii au aplicat pentru pozitiile oferite de angajatori si au discutat cu reprezentanti ai companiilor in cadrul celor 27 de workshpuri si doua conferinte tematice. La eveniment au participat peste 90 dintre cele mai active companii din industriile IT&C, outsourcing, consultanta, bancar, inginerie, bunuri de larg consum si retail.

Pentru studenti si absolventi, in cadrul evenimentului au fost deschise 600 de pozitii de internship si trainee in toate departamentele mentionate.

×