x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator LOTERIA BONURILOR FISCALE 18 SEPTEMBRIE. Vezi care este bonul câştigător

LOTERIA BONURILOR FISCALE 18 SEPTEMBRIE. Vezi care este bonul câştigător

18 Sep 2016   •   20:08
LOTERIA BONURILOR FISCALE 18 SEPTEMBRIE. Vezi care este bonul câştigător

LOTERIA BONURILOR FISCALE 18 SEPTEMBRIE. Bonurile fiscale emise în data de 18 august, cu o valoare de 564 lei, au fost desemnate câştigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică.

La această extragere au participat bonurile fiscale emise în perioada 1 - 31 august 2016. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. 'Loteria Română' (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF. www.agerpres.ro

×