x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Loteria bonurilor fiscale, ultima zi pentru revendicarea premiului! Ce sumă se poate câştiga

Loteria bonurilor fiscale, ultima zi pentru revendicarea premiului! Ce sumă se poate câştiga

12 Mai 2015   •   11:13
Loteria bonurilor fiscale, ultima zi pentru revendicarea premiului! Ce sumă se poate câştiga

Cei care au unul sau mai multe bonuri câştigătoare la Loteria Bonurilor Fiscale îşi mai pot revendica premiul doar astăzi. Ultima centralizare arată că până în prezent sunt peste 15.000 de bonuri câştigătoare, cu o valoare cuprinsă între 6 lei şi 6 lei şi 99 de bani.

Dat fiind numărul mare de câştigători, premiul pentru fiecare bon ar ajunge în prezent la o sumă de aproximativ 66 de lei, potrivit ANTENA 3.

Cele mai multe bonuri câştigătoare declarate se numără în Bucureşti, cu un total de 1.842 de bonuri, valoarea fiind cuprinsă între 6 lei şi 6 lei şi 99 de bani.

Pe locul doi în clasament se află Clujul, cu 799 de bonuri câştigătoare, urmat pe a treia poziţie de Braşov, unde s-au depus 739 de bonuri. Hunedorenii au 685 de bonuri norocoase, iar cei din Argeş 504.

Citeşte şi LOTERIA BONURILOR FISCALE, schimbări majore. Se vor organiza mai multe tombole, pentru diferite domenii

Mai puţini norocoşi sunt cei din Mehedinţi - doar 131, în timp ce în Harghita au fost depuse 129 de bonuri câştigătoare. În coada clasamentului se află judeţele Ilfov, Giurgiu şi Călăraşi, unde s-au înregistrat până în prezent 114 , 91 şi respectiv 88 de bonuri fiscale câştigătoare la loterie.

Plata câştigurilor se face de către Ministerul Finanţelor Publice, în termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor.

Următoare extragere prevăzută de lege este în iulie, dar există informaţii conform cărora s-ar mai putea organiza o extragere în luna iunie.

Următoarea extragere pentru Loteria Bonurilor Fiscale va fi diferită
! O soluţie pentru ca premiile la Loteria bonurilor fiscale să fie mai valoroase este ca, pentru toate bonurile câştigătoare aferente unei zile, să fie selectaţi doar 100 de câştigători, astfel încât suma primită să fie consistentă, iar solicitarea bonului să fie stimulată,

×