x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Lumina Sfântă va fi adusă de la Ierusalim în jurul orei 19. Patriarhul Daniel va oferi Lumina la slujba de Înviere oficiată la Catedrala patriarhală de la ora 24

Lumina Sfântă va fi adusă de la Ierusalim în jurul orei 19. Patriarhul Daniel va oferi Lumina la slujba de Înviere oficiată la Catedrala patriarhală de la ora 24

11 Apr 2015   •   14:09
Lumina Sfântă va fi adusă de la Ierusalim în jurul orei 19. Patriarhul Daniel va oferi Lumina la slujba de Înviere oficiată la Catedrala patriarhală de la ora 24

Lumina Sfântă de la Ierusalim va fi adusă în seara zilei de sâmbătă, cu un avion special, de o delegație a Patriarhiei Române, cu binecuvântarea patriarhului Bisericii Ortodoxe Române, Daniel.

Potrivit unui comunicat al Patriarhiei, delegația va fi condusă de episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, Timotei Prahoveanul.

Patriarhul Daniel va oferi Lumina Sfântă clerului și credincioșilor prezenți la slujba de Înviere oficiată la Catedrala patriarhală de la ora 24,00.

Protoieriile din Arhiepiscopia Bucureștilor și alte eparhii ale Patriarhiei Române din țară sunt invitate să trimită delegați la Salonul Oficial al Aeroportului Internațional Henri Coandă în seara zilei de 11 aprilie, în jurul orei 19,00, pentru a primi Lumina Sfântă de la Ierusalim spre a fi oferită preoților și credincioșilor.

De la aeroport, Lumina Sfântă de la Ierusalim va fi dusă cu avioane de mici dimensiuni la Bacău, Iași, Suceava, Sibiu, Cluj-Napoca, Baia Mare, Satu Mare și Timișoara pentru comunitățile de credincioși ortodocși din aceste regiuni ale țării, mai informează sursa citată.

×