x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator LUNI, 26 IANUARIE / Scînteia, Ediţie specială cu CD

LUNI, 26 IANUARIE / Scînteia, Ediţie specială cu CD

21 Ian 2009   •   00:00
LUNI, 26 IANUARIE / Scînteia, Ediţie specială cu CD

În urmă cu 20 de ani, românii din toate colţurile ţării se pregăteau să-l aniverseze pe "iubitul conducător". Instituţiile publice şi "centrele de cultură şi creaţie" pregăteau programe artistice de slăvire a lui Nicolae Ceauşescu.



Pentru a rememora câte ceva din "savoarea" acelor vremuri, suplimentul Scînteia de luni, 26 ianuarie 2009, va fi însoţit de un CD ce conţine cântece omagiale. "Cântaţi copii ai Soarelui", "Lui Ceauşescu, marele bărbat", "Eroul Ceauşescu, iubit conducător" sunt câteva dintre piesele pe care vi le prezentăm spre aducere aminte. Scînteia de luni va fi o ediţie cu totul şi cu totul specială, dedicată în întregime ultimei aniversări a zilei de naştere a "celui mai iubit fiu al poporului", Nicolae Ceauşescu. Ediţia specială conţine mărturii, fotografii şi documente despre aniversarea din 26 ianuarie 1989, ultima aniversare de acum 20 de ani.

Ediţia de Colecţie dedicată lui Jean Moscopol va apărea luni, 2 februarie 2009, şi va fi însoţită, aşa cum v-am anunţat deja, de un CD cu piesele care i-au adus marele succes în perioada interbelică.

×
Subiecte în articol: observator