x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MAE: Linie telefonică suplimentară pentru românii afectați de suspendarea zborurilor Blue Air

MAE: Linie telefonică suplimentară pentru românii afectați de suspendarea zborurilor Blue Air

07 Sep 2022   •   19:03
MAE: Linie telefonică suplimentară pentru românii afectați de suspendarea zborurilor Blue Air
Sursa foto: gov.ro

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunțat miercuri că pune la dispoziția românilor blocați în străinătate ca urmare a suspendării zborurilor companiei Blue Air o linie telefonică suplimentară.

Potrivit unui comunicat al MAE, este vorba de numărul 004 021 4311869 la care românii își pot anunța situația și pot solicita sprijin în vederea repatrierii.

Acest număr se adaugă contactelor anunțate marți: numărul 004 0751084537 și adresa de email callcenter@mae.ro.

De asemenea, cetățenii români pot contacta direct cea mai apropiată misiune diplomatică sau oficiu consular, inclusiv apelând numărul de telefon pentru urgențe consulare.

MAE recomandă ca, în cazul grupurilor de turiști, o singură persoană să contacteze personalul consular, informațiile obținute de aceasta urmând a fi diseminate și celorlalți cetățeni români din grup.

Premierul Nicolae Ciucă a spus, miercuri dimineața, că în ultimele ore 2.098 de români au apelat serviciile consulare cerând să fie aduși acasă din țările unde au rămas după anularea zborurilor Blue Air.

(sursa: Mediafax)

×