x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MAI a prezentat situația privind infectarea cu coronavirus la nivel național: 7 persoane infectate, 3 persoane vindecate

MAI a prezentat situația privind infectarea cu coronavirus la nivel național: 7 persoane infectate, 3 persoane vindecate

06 Mar 2020   •   12:00
MAI a prezentat situația privind infectarea cu coronavirus la nivel național: 7 persoane infectate, 3 persoane vindecate
Sursa foto: Victor Stroe

Ministerul Afacerilor Interne informează, prin intermediul unei postări pe Facebook, că până la data de 6 martie au fost confirmat șapte cazuri de cetățeni infectați cu virusul COVID-19. De asemenea, dintre cei șapte cetănțeni confirmați cu coronavirus, trei sunt declarați vindecați.

Două dintre cele trei persoane vindecate rămân sub observație medicală, în spital, conform deciziei medicilor din Timișoara.

Cei patru pacineți încă putători ai virusului rămân internați în unități medicale din Timișoara, Cluj-Napoca și Iași. Cei doi tineri în vârstă de 16 ani, din Timișoara, confirmați cu COVID-19, sunt asimptomatici. Pacienții internați la Iași și Cluj-Napoca prezintă o stare de sănătate ameliorată față de momentul internării.

Ministerul Afacerilor Interne mai informează că un român a fost depistat pozitiv cu virusul COVID-19 pe teritoriul Italiei. Potrivit autorităților italiene, femeia a contactat o formă ușoară, iar starea ei de sănătate este bună, fiind plasată în carantină la domiciliu.

În prezent, în țară, sunt 21 de persoane aflate în carantină pentru care se efectuează verificări. Alte 12.158 de persoane sunt în izolare la domiciliu.

 

×
Subiecte în articol: coronavirus