x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MAI își deschide centrele de vaccinare anti-COVID pentru toată populația

MAI își deschide centrele de vaccinare anti-COVID pentru toată populația

25 Mai 2021   •   21:00

Ministerul Afacerilor Intere își deschide centrele de vaccinare anti-COVID pentru populația generală. Începând de miercuri, persoanele care au peste 18 ani pot merge să se imunizeze, fără programare, la oricare dintre cele 11 centre ale MAI.

Începând de miercuri în centrele de vaccinare anti-COVID deschise în unitățile medicale ale ministerului, pe lângă angajații MAI, se va putea vaccina orice persoană cu vârsta de peste 18 ani, în limita dozelor de vaccin disponibile.

Cei interesați se pot prezenta, fără programare, la oricare din cele 11 centre de vaccinare ale MAI în intervalul orar 8:00 – 16:00, având asupra lor actul de identitate.

Pentru cele 11 centre de vaccinare sunt alocate câte 60 de doze de vaccin Pfizer. În situația în care după vaccinarea angajaților MAI programați pentru ziua respectivă, numărul de persoane care doresc să se vaccineze va fi mai mare decât numărul de doze disponibile, acestea vor fi îndrumate să revină în ziua următoare.

Centrele de vaccinare sunt în toate regiunile țării.

„Patru dintre cele 11 centre de vaccinare funcționează în București și jud. Bihor (Spitalul de Urgență ”Prof. Dr. Dimitrie Gerota”, Centrul Medical de Diagnostic și Tratamentu Ambulatoriu ”Dr Nicolae Kretuzlescu”, Spitalul Clinic "Avram Iancu" din Oradea, Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu din Oradea), un centru de vaccinare este amenajat în Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu Ploiești, iar celelalte în Centrele Medicale Județene ale MAI din Hunedoara, Timiș, Constanța, Tulcea, Galați, Neamț”, transmit reprezentanții MAI.

Mediafax

×