x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mălina Olinescu: "E important să se ştie că nu eu am fost cea care a decis să dispar"

Mălina Olinescu: "E important să se ştie că nu eu am fost cea care a decis să dispar"

12 Dec 2011   •   06:05
Mălina Olinescu: "E important să se ştie că nu eu am fost cea care a decis să dispar"

Intr-un interviu acordat pentru Formula AS in 2008, Malina Olinescu explica motivele pentru care cariera ei muzicala se afla intr-un con de umbra. La fel cum s-a intamplat multor artisti din generatia ei, Malina Olinescu a fost refuzata de casele de discuri si de radiouri pe motiv ca nu face muzica comerciala.

"Nu prea stiu nici eu ce s-a intamplat. In plin succes, brusc, toate usile s-au inchis. Ma refer la usile caselor de discuri care dupa ce ma adulasera inainte, acum ma refuzau. Si nu doar pe mine, ci si persoanele cu care lucram. Ni se spunea tot timpul ba ca muzica noastra nu e destul de comerciala, ba c-ar trebui sa mai schimbam una sau alta... Si-asa ne-am trezit redusi la tacere. Eu am continuat sa cant, totusi, asa cum fac si acum, la petreceri de firma, private, diverse spectacole, etc. Dar cred ca e important sa se stie ca nu eu am fost cea care a decis sa dispar, ci astea au fost circumstantele. Si nici nu a fost o disparitie totala: n-am mai aparut la televizor decat foarte rar si n-am mai fost difuzata de radiouri, dar am continuat sa exist, chiar si in muzica. Sigur, dupa ce am vazut ca nu mai reusesc sa patrund in "casa" si ca sunt lasata pe-afara, sa latru la luna, m-am suparat, m-am enervat, am zis ca ma las de muzica, si cateva luni chiar ca n-am mai fredonat nici o nota. M-am inchis totalmente in mine", spunea Malina Olinescu.

Cu toate ca era suparata, artista spera ca anul acesta va fi unul mai bun, plin de reusite atat pe plan personal, cat si pe plan profesional.

"Imi doresc tare mult ca anul care vine sa fie si pentru mine, si pentru oamenii dragi mai bun, mai rodnic, mai bland. Imi doresc sa-mi fie toti ai mei bine, iar eu sa-mi revin, sa ma intorc la Malina de dinainte. Iar din punct de vedere profesional, sa-mi fie munca la fel de apreciata. Pentru ca sentimental, anul care se incheie a fost o gluma proasta.(...) Nu cred ca-mi doresc prea mult. Poate tocmai asta a fost si greseala mea: ca niciodata n-am cerut mult. Mereu m-am multumit cu putin. Ei, se vede treaba ca trebuie sa-mi schimb strategia. Asta e planul meu pentru noul an! ", declara Malina Olinescu la sfarsitul anului 2008.

Cantareata Malina Olinescu, in varsta de 37 de ani, s-a sinucis, in noaptea de duminica spre luni, aruncandu-se de la etajul 6 al blocului in care locuia. (V.M.)

×
Subiecte în articol: malina olinescu s-a sinucis