x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mama fraţilor Becali, găsită moartă în PISCINĂ! Nu există urme de violenţă, conform primelor concluzii

Mama fraţilor Becali, găsită moartă în PISCINĂ! Nu există urme de violenţă, conform primelor concluzii

11 Iul 2013   •   20:28
Mama fraţilor Becali, găsită moartă în PISCINĂ! Nu există urme de violenţă, conform primelor concluzii
UPDATE 23:00 - Concluziile preliminare ale medicului legist relevă că nu sunt urme de violenţă în cazul mamei fraţilor Becali, care a fost găsită decedată joi seara în piscina locuinţei din Pipera, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. Potrivit acestora, sunt audiate persoane care se aflau în imobil.

"În jurul orei 20,00 am fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă cu privire la faptul că într-un imobil din localitatea Voluntari, cartier Pipera, în piscina locuinţei se află decedată o femeie de 83 de ani. La faţa locului s-a deplasat ambulanţa şi Poliţia. Dacă procurorul împreună cu medicul legist consideră că există indicii de violenţă, atunci se ia cadavrul şi se duce la necropsie. în cazul în care e vorba de înec, se constată decesul", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada. 

UPDATE 20:55 -
La faţa locului a fost chemată mai întâi o ambulanţă de la Biomedica, iar apoi au fost solicitate echipaje de la Ambulanţă şi SMURD, medicii constatând decesul bătrânei.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI), dr. Alis Grasu, a declarat că echipajul SABI a fost chemat de medicii de la Biomedica, la 19.43.

Potrivit dr. Grasu, la momentul sosirii echipajului SABI, mama fraţilor Ioan şi Victor Becali era decedată de mai mult de o oră.

La reşedinţa din Pipera se află, în prezent, şi poliţişti, care cercetează împrejurările în care s-a produs decesul.

-----------------------------------

Mama fratilor Victor si Giovani Becali a fost gasita fara suflare in piscina vilei din soseaua Pipera nr.35, acolo unde locuia. Un echipaj SMURD , solicitat printr-un apel la 112, s-a deplasat la fata locului, unde a constatat decesul Everdichiei Becali, in varsta de 89 de ani.

×
Subiecte în articol: mama fratii becali a murit