x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Managerul Marks&Spencer Constanţa s-a sinucis din dragoste: "I-am dat sufletul meu. El l-a dat altcuiva"

Managerul Marks&Spencer Constanţa s-a sinucis din dragoste: "I-am dat sufletul meu. El l-a dat altcuiva"

16 Feb 2011   •   09:49
Managerul Marks&Spencer Constanţa s-a sinucis din dragoste: "I-am dat sufletul meu. El l-a dat altcuiva"
152062-.jpgVIDEO - Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, Elena Liliana Hristodorescu, 37 de ani, a fost găsită moartă luni după-amiază. Femeia s-a aruncat de la etajul al şaselea al unui bloc din municipiul Constanţa, acolo unde locuia de câteva luni împreună cu lectorul universitar Alexandru Mincu.

În apartamentul unde locuiau cei doi, pe masa din bucătărie, oamenii legii au găsit un bilet de adio, o pagină scrisă faţă-verso, cuprinzând ultimele gânduri ale tinerei. "I-am dat sufletul meu. El l-a dat altcuiva", este unul dintre ultimele lucruri scrise de Elena, înainte de a se arunca de la etajul şase.

Trupul femeii a fost transportat la morga Cimitirului Central Constanţa, iar în urma necropsiei s-a stabilit că moartea a fost violentă şi a fost determinată de cădere, pe trupul victimei nefiind descoperite alte leziuni de violenţă.

Alexandru Mincu a fost luat pentru audieri la sediul Secţiei 1 Poliţie şi le-a declarat anchetatorilor că a fost plecat toată ziua la Bucureşti, conducând o rudă la facultate. "Nu am înşelat-o. Nu vedeţi că în jur e un cimitir?!", a declarat şocat şi şocant Alexandru Mincu.

Alexandru Mincu, 40 de ani, este fiul controversatului critic literar Marin Mincu şi are la activ două căsnicii eşuate din care au provenit doi fii: unul de 20 de ani, student la Politehnică Bucureşti şi unul de 4 ani.

×