x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Managerul Spitalului Județean Neamț, Florin Apostoae, demis din funcție

Managerul Spitalului Județean Neamț, Florin Apostoae, demis din funcție

10 Apr 2020   •   10:03
Managerul Spitalului Județean Neamț, Florin Apostoae, demis din funcție
Sursa foto: FB Spital Piatra Neamt

Managerul Spitalului Județean Piatra-Neamț a fost revocat din funcție, joi seară, prin ordin de ministru. la conducerea unității medicale a fost numită Daniela Macroci, de la Direcția de Sănătate Publică Neamț.

„Am fost revocat din funcție prin ordin de ministru, în cursul serii de 9 aprilie”, a declarat, pentru Mediafax, Florin Apostoae, fostul manager al Spitalului Județean Neamț.

Potrivit acestuia, în funcția de manager a fost numită Daniela Macroci, de la Direcția de Sănătate Publică Neamț.

Noul manager este unul dintre medicii epidemilogi din cadrul DSP Neamț care au fost detașați zilele trecute la Spitalul Județean Suceava.

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, va verifica vineri situația din Spitalul Clinic Județean de Urgență Piatra Neamț. Vizita sa a fost anunțată vineri dimineață.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț a anunțat joi că 30 de pacienți confirmați cu COVID-19 vor fi transferați la Iași.

„Avem personal limitat, iar medicii de boli infecțioase nu mai reușesc să facă față. Am reorganizat și celelalte ture, pe secții, dar consider că tratamentul acestor pacienți trebuie supravegheat și supervizat de către medicii de boli infecțioase și medicii pneumologi, în afară de cei din ATI”, a spus managerul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, Florin Apostoae.

Numărul de cazuri confirmate cu COVID-19, în județul Neamț, a ajuns, joi, la 202.

La acest moment, în spitalul din Piatra-Neamț sunt 7 medici de boli infecțioase, la care se mai adaugă doi medici pneumologi, detașați de la alte unități medicale din Neamț.

 

×