x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mare atenție! Țeapă pe Whatsapp cu vouchere eMAG, Kaufland si Tarom

Mare atenție! Țeapă pe Whatsapp cu vouchere eMAG, Kaufland si Tarom

05 Sep 2017   •   21:16
Mare atenție! Țeapă pe Whatsapp cu vouchere eMAG, Kaufland si Tarom

Zilele acestea circulă pe reţeaua de comunicare Whatsapp un mesaj prin care utilizatorii sunt anunţaţi că au câştigat un voucher în valoare de 250 de lei ce poate fi folosit în magazinele Kaufland. De asemenea, tot prin mesaje WhatsApp foarte mulţi oameni au fost păcăliţi cu bilete gratuite de avion sau vouchere la Emag.

Iată mesajele transmise de către companiile al căror nume apare în aceste mesaje:

Kaufland Romania: „Concursul care circulă pe rețelele sociale: „Câștigă un cupon în valoare de 250 RON acum! Participă la concursul oferit de Kaufland acum și poți câstiga un cupon în valoare de 250 ron. Grăbește-te, au mai rămas 219 cupoane disponibile" și care trimite către site-uri diverse, NU NE APARŢINE şi vă îndemnăm să nu participați la astfel de concursuri. De asemenea, vă reamintim să utilizați întotdeauna ca surse de informare site-ul companiei www.kaufland.ro sau pagina noastră oficială de Facebook."

TAROM: „Compania TAROM nu organizează niciun survey prin care să ofere bilete gratuite! Vă rugăm să ignorați acest link http://taromair.us/! Toate ofertele TAROM le găsiți pe site-ul nostru, www.tarom.ro, sau pe pagina noastră de facebook."

EMAG: „ATENȚIE! Am primit sesizări din partea voastră cu privire la o aplicație care s-a răspândit rapid și care pretinde că desfășoară o campanie cu vouchere eMAG.
Nu are nicio legătură cu eMAG, așa că vă recomandăm să NU dați click pe niciun link și nici să NU vă trimiteți datele personale. Mulțumim!"

Sursa Romaniatv.net

×
Subiecte în articol: whatsApp