x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marian Vanghelie cere voie să asiste la naşterea fiicei sale - UPDATE

Marian Vanghelie cere voie să asiste la naşterea fiicei sale - UPDATE

02 Sep 2015   •   15:51
Marian Vanghelie cere voie să asiste la naşterea fiicei sale - UPDATE
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

UPDATE: Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au admis miercuri cererea primarului suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, de a părăsi două zile arestul la domiciliu, pentru a asista la naşterea fetiţei sale.

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a solicitat miercuri judecătorilor de la Curtea de Apel Bucureşti permisiunea de a merge joi şi vineri la spital cu Oana Niculescu Mizil, pentru a asista la naşterea fetiţei sale.

Vanghelie a declarat la ieşire din sala de judecată că este emoţionat. "În fiecare zi sunt emoţionat. Am început să gândesc altfel, dar să şi trăiesc altfel, pentru că viaţa te surprinde încontinuu (...) Dacă este nevoie schimb şi pampers. Am căpătat experienţă, sunt pregătit pentru orice. Dacă mâine dimineaţa îmi dau voie, merg împreună cu Oana la spital. (...) O să rămâneţi surprinşi, o să vedeţi de acum încolo un al Marian Vanghelie, mult mai complicat şi mai inteligent", a spus el.

Întrebat de ce a cerut în instanţă schimbarea locului unde stă în arest la domiciliu, Vanghelie a spus că RA-APPS a cerut evacuarea casei dată de Regie soacrei sale, datorită relaţiei "personale" pe care el o are cu premierul Victor Ponta.

"După cum ştiţi, beneficiez de avantajul relaţiei personale cu Victor Ponta şi, datorită relaţiei personale cu mine, el a cerut evacuarea de la RA-APPS, după 40 de ani, a soacrei mele. Deci, în baza relaţiei interumane pe care o am cu acest individ, tot avem probleme", a mai spus Vanghelie.

Pe 10 iulie, Marian Vanghelie a fost eliberat după patru luni de arest preventiv, el fiind judecat în arest la domiciliu.

×