x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marii datornici ai lui Gigi Becali. Cine sunt si ce afaceri invart

Marii datornici ai lui Gigi Becali. Cine sunt si ce afaceri invart

de IncomeMagazine    |    02 Noi 2012   •   08:13
Marii datornici ai lui Gigi Becali. Cine sunt si ce afaceri invart

Politicieni, parteneri de afaceri, propriile firme, prieteni si rude, cam acestia sunt marii datornici ai europarlamentarului George Becali, care in declaraţia de avere depusă la înscrierea candidaturii PNL pentru un mandat de deputat în Sectorul 6, a declarat ca are de incasat peste 56 milioane de euro.

Gigi Becali ar fi acordat împrumuturi totale de 36,5 milioane de lei şi 48,7 milioane de euro unor persoane fizice şi juridice. 

In topul datornicilor se afla Horia Culcescu si Vasile Geambazi, care au imprumutat de la binefacatorul lor fiecare cate 18 milioane de euro.

Horia Culcescu - 18 milioane de euro
Horia Culcescu este finul lui Gigi Becali si om de afaceri. Detine companiile Ostrovit (producător de vin), Leader International (fabrică de conserve), Berser și Leoser. În 2008, afacerile cumulate ale firmelor mentionate s-au ridicat la 40 milioane euro. In 2012, la ceva peste 31 milioane de euro.

Vasile Geambazi - 18 milioane de euro
Geambazi este nepotul lui Gigi Becali, pe care acesta l-a insarcinat cu gestiunea companiei Arcom SA, detinuta de patronul clubului de fotbal Steaua. Anul trecut, antreprenorul de constructii a realizat venituri de peste 4,6 milioane de euro si pierderi de 620 mii de euro.

Citeste aici despre datornicii lui Gigi Becali

Citeste si
Ce pasi trebuie sa urmezi pentru a gasi mai usor un nou loc de munca
Ce se ascunde in spatele marcilor proprii din hypermarketuri
Cele mai costisitoare catastrofe naturale din lume

×