x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marin Covei si-a scapat din nou fiul

Marin Covei si-a scapat din nou fiul

de Cristian Vasilcoiu    |    02 Sep 2005   •   00:00
Marin Covei si-a scapat din nou fiul

Odrasla judecatorului Marin Covei, de la Curtea de Apel Craiova, a scapat din nou basma curata. Iustin Covei a fost pus in libertate miercuri noapte de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova, la numai cateva ore dupa ce fusese retinut de Politie.

Asa cum se astepta toata Craiova, Iustin Covei nu a facut multi purici in arestul Politiei. Procurorii craioveni s-au dovedit inca o data "intransigenti" fata de fiul judecatorului si l-au scos imediat din arestul Politiei. Ei au dispus insa inceperea urmaririi penale impotriva... adolescentului dezbracat de Iustin Covei & Co.

MOTIVATIE. Potrivit procurorului Dragos Valcu, purtator de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova, s-a apreciat ca infractiunea de ultraj contra bunelor moravuri nu este una atat de grava, incat sa impuna arestarea preventiva. Nici nu s-a mai luat in discutie faptul ca Iustin Covei doar ce amenintase o ziarista cu moartea, inainte de a fi retinut pentru dezbracarea lui Claudiu Florinel N., 17 ani. Nu a mai contat nici ca acelasi Iustin Covei fusese surprins, cu doar cateva zile inainte, dand startul la raliuri ilegale. Cu atat mai putin, nu a mai contat nici faptul ca Iustin Covei nu se afla la prima fapta penala, ba chiar are un "palmares" de invidiat: conducere fara permis de nenumarate ori, sofare de autoturisme neinmatriculate, ultraj asupra unor politisti, agresarea unui taximetrist, provocarea unui grav accident rutier soldat cu trei victime, intre care o femeie insarcinata, lovirea unei masini a MAI. Si lista ar putea continua.

VICTIMA E VINOVATA. Ce surprinde insa este faptul ca aceiasi procurori craioveni (subalterni ai unchiului lui Iustin, magistrat la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova) au dispus inceperea urmaririi penale (si) impotriva... adolescentului dezbracat in plina strada in noaptea de marti spre miercuri. Motivul: ar fi reiesit din declaratiile celorlalti tineri retinuti de Politie ca adolescentul Claudiu Florinel N., 17 ani, ar fi fost de acord sa fie dezbracat!

Si ca povestea sa fie completa, in timp ce juniorul reinventeaza legea pe strazile Baniei, unchiul sau, procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova, si-a exprimat intentia de a se inscrie la concursul organizat pentru desemnarea noului procuror general al Olteniei!

×
Subiecte în articol: observator covei iustin