x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marina Almăşan o atacă pe soţia amantului: „Eu nu v-am luat locul, doar l-am ocupat după ce l-aţi lăsat gol”

Marina Almăşan o atacă pe soţia amantului: „Eu nu v-am luat locul, doar l-am ocupat după ce l-aţi lăsat gol”

20 Apr 2012   •   06:37
Marina Almăşan o atacă pe soţia amantului: „Eu nu v-am luat locul, doar l-am ocupat după ce l-aţi lăsat gol”

Marina Almasan o ataca dur pe fosta sotie a miliardarului Cornu printr-o scrisoare trimisa aceleasi publicatiei Click. Suparata pe dezvaluirile conform carora nu ar avea o relatie tocmai buna cu copiii amantului ei, Georgica Cornu, Marina Almasan a inceput razboiul cu fosta nevasta a afaceristului. Realizatoarea tv o invinovateste pe Oana Maria Cornu pentru informatile aparute in Click, desi acestea erau furnizate de apropiati ai cuplului.

"Va rog, stimata Oana Cornu, sa nu va mai lasati manata de resentimente, sa lasati timpul sa vindece bolile care au existat in casele noastre, in a caror declansare avem, cu siguranta, fiecare partea noastra de vina. Bucurati-va sincer de relatia foarte buna, pe care o avem si eu, si fiul meu, cu copiii dumneavoastra. Nu incercati sa o otraviti, punand in gura lor cuvinte nerostite si negandite de ei", a spus Marina Almasan, care a incercat chiar sa-i dea sfaturi Oanei, acuzand-o ca nu are o relatie buna cu proprii copii.

"Sunt, la randul meu, mama, si, dimpotriva, va pot ajuta chiar sa ameliorati relatia subreda, pe care o aveti cu Georgiana si Andrei. Sunt copii foarte buni, sensibili, inteligenti si stiu deja sa aprecieze, la justa valoare, fiecare pas pe care il faceti. Feriti-va de judecata copiilor", a continuat Almasan.

"Incercati sa profitati acum de sansa de a va castiga, la randu-va, libertatea, pentru a fi alaturi de sufletul-pereche, pe care l-ati gasit, cu ani in urma. Si inca un lucru pe care va rog mult sa-l retineti si constientizati: eu nu v-am luat locul. Eu am ocupat locul pe care l-ati lasat gol, cu ani in urma", a mai spus prezentatoarea TV.

Oana Maria Cornu a intentat divort imediat dupa ce a aflat ca sotul sau are o aventura cu vedeta TV. Victor Socaciu a divortat de Marina Almasan, in secret, la inceputul lunii martie, dupa un mariaj care a durat 13 ani.

Presa tabloida a relatat atunci ca motivul divortului ar fi fost acela ca Marina Almasan ar avea o alta relatie cu omul de afaceri Georgica Cornu.

Marina Almasan (49 de ani) prezinta emisiunea “Ne vedem la TVR'. Din 1990 ii este fidela postului public, unde s-a angajat prima oara ca redactor la emisiunea "Veniti cu noi pe programul 2".

A realizat si a prezentat "Ceaiul de la ora 5", "Cazuri si necazuri in dragoste", "Ghici cine vine la mine?", "Arca Marinei", "Personalul de Costinesti", "Bun de tipar", "Tunelul timpului", "Multumesc!", "Oala sub presiune", "Planeta in jeansi".

×