x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marius Bodea, candidatul PNL la Primăria Iaşi. A fost prefect şi subprefect, acum e directorul Aeroportului Internaţional Iaşi

Marius Bodea, candidatul PNL la Primăria Iaşi. A fost prefect şi subprefect, acum e directorul Aeroportului Internaţional Iaşi

19 Ian 2016   •   09:51
Marius Bodea, candidatul PNL la Primăria Iaşi. A fost prefect şi subprefect, acum e directorul Aeroportului Internaţional Iaşi
Sursa foto: ziaruldeiasi.ro

Directorul Aeroportului Internaţional Iaşi, Marius Bodea, este candidatul filialei ieşene a Partidului Naţional Liberal pentru Primăria Municipiului Iaşi. Potrivit unui comunicat de presă, candidatura şefului Aeroportului Iaşi a fost validată în cadrul Biroului Politic Naţional al PNL.

"Validarea candidaturii mele de Biroul Naţional PNL mă onorează. Intru în această competiţie cu încredere că Iaşul va alege calea dezvoltării şi a rezultatelor, în locul stagnării şi al gâlcevii sterile. Intru în această competiţie cu gândul la toţi cei care îşi doresc mai mult pentru oraş. (...) Iaşul trebuie să redevină un pol economic al României şi să îşi recapete blazonul de capitală culturală a României, blazon pătat de eşecul ruşinos al celor care au administrat candidatura pentru capitală europeană a culturii în 2021. Îmi doresc o administraţie eficientă, care lucrează temeinic, axată pe rezultate şi proiecte, nu pe acţiuni politicianiste. O administraţie total transparentă faţă de cetăţeni, dispusă la dialog şi colaborare cu societatea civilă", a declarat, prin intermediul comunicatului de presă, Marius Bodea, candidatul PNL la funcţia de primar.

În comunicat, cei doi copreşedinţi ai PNL Iaşi, senatorul Dumitru Oprea şi deputatul Costel Alexe, îşi arată toată susţinerea pentru competiţia electorală.

"Întreaga echipă are certitudinea că ieşenii vor fi convinşi de nevoia unor transformări radicale în oraşul nostru. Marius Bodea este omul care are viziunea şi energia pentru a declanşa schimbarea Iaşului şi de a reda ieşenilor încrederea că şi aici poate fi mai bine. Validarea dată de BN pentru candidatul nostru este, de fapt, expresia voinţei PNL Iaşi de a avea în cursa electorală un om care a dovedit că este un manager bun, cu rezultate vizibile, indiferent dacă a fost în funcţii de conducere în mediul public sau privat. Suntem încrezători că vom schimba modul în care actuala administraţie a condus Iaşul în ultimii 12 ani, printr-o strategie care să asigure revigorarea oraşului şi revenirea în rândul oraşelor moderne, atractive, în care îţi va fi drag să trăieşti", se arată în declaraţia semnată copreşedinţii PNL Iaşi, Dumitru Oprea şi Costel Alexe.

Marius Bodea a ocupat funcţiile de prefect şi subprefect al judeţului Iaşi (2007-2009), iar din 2013 este Preşedintele Consiliului de Administraţie al R.A. Aeroportul Internaţional Iaşi, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Iaşi.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: marius bodea iasi primarie pnl aeroport director