x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mark Zuckerberg a fost criticat pentru mesajul de Anul Nou de pe Facebook

Mark Zuckerberg a fost criticat pentru mesajul de Anul Nou de pe Facebook

02 Ian 2019   •   13:45
Mark Zuckerberg a fost criticat pentru mesajul de Anul Nou de pe Facebook

Mark Zuckerberg a fost criticat pentru mesajul său disonant de Anul Nou. Conform Dailymail, aceasta a spus că vede un progres pentru Facebook după un an foarte greu al platformei.

După ce a încheiat un an tumultuos plin de scandaluri și prezențe în fața guvernului, Zuckerberg a spus în mesajul de final de an că a fost „mândru de progresul făcut” în legătură cu problemele Facebook.

„În 2018, provocarea mea personală a fost să mă concentrez în a rezolva cele mai importante probleme ale comunității noastre – fie că e vorba de prevenirea interferențelor electorale, oprirea discursului urii și a dezinformării, controlul informațiilor private, dar și asigurarea că serviciile noastre fac bine oamenilor” a scris el pe pagina de Facebook.

„Suntem o companie foarte diferită față de cine eram în 2016, sau chiar acum un an. Ne-am modificat ADN-ul pentru a ne concentra asupra prevenirii răului din serviciile noastre și am desemnat o parte mare a companiei să lucreze pentru acest lucru”.

Drept răspuns, Paul Armstrong a scris în Forbesc că declarația sa a fost „scrisă și programată în mod ciudat”.

„Cea mai mare problemă a postării este legată de munca depusă de Facebook care încă nu a avut un impact mare”, a scris Armstrong.

TechCrunch a spus că Zuckerberg a postat un mesaj „disonant” și că a conținut „cam 1.000 de cuvinte de laudă la adresa sa”.

 

×