x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mârlănie! Mircea Sandu a oferit public bilete la meci familiei băieţelului ucis de maidanezi

Mârlănie! Mircea Sandu a oferit public bilete la meci familiei băieţelului ucis de maidanezi

04 Sep 2013   •   19:02
Mârlănie! Mircea Sandu a oferit public bilete la meci familiei băieţelului ucis de maidanezi

Într-o conferinţă de presă susţinută cu ocazia partidei cu Ungaria, în care s-au discutat amănunte de natură organizatorică, Mircea Sandu a oferit un exemplu de blocaj emoţional, dacă nu de lipsă de respect pentru drama unei familii.

Mircea Sandu a declarat, în cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului cu Ungaria, că FRF va oferi familiei băieţelului ucis de câinii comunitari bilete la partida România-Ungaria ce va avea loc vineri, pe Arena Naţională.
"Poate aducem o mângiere tatălui, mamei şi fratelui, o să-i invităm să meargă la meciul cu Ungaria. Poate e o mângâiere pentru familia respectivă că sunt invitaţi la meciul cu Ungaria", a declarat Sandu, potrivit site-urilor de sport.

Intenţia declarată a preşedintelui FRF este departe de orice sentiment de compasiune, de înţelegere a dramei prin care este nevoită să treacă familia băieţelului ucis de câini în apropierea Parcului Tei din Capitală.
Cu cuvinte mai dure, e chiar o mârlănie pentru care Mircea Sandu ar trebui să ceară public scuze familiei îndoliate!
Pentru că, fie şi în cazul în care meciul de fotbal ar fi putut aduce familiei respective alinarea de care vorbeşte Mircea Sandu, invitaţia ar fi putut fi făcută discret, şi nu într-o conferinţă de presă!

×