x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Martie, cea mai periculoasă lună din an. „Sunt oameni care au o plăcere deosebită să dezbine. Acum se fac tot felul de lucrături urâte”

Martie, cea mai periculoasă lună din an. „Sunt oameni care au o plăcere deosebită să dezbine. Acum se fac tot felul de lucrături urâte”

17 Mar 2018   •   20:13
Martie, cea mai periculoasă lună din an. „Sunt oameni care au o plăcere deosebită să dezbine. Acum se fac tot felul de lucrături urâte”

În luna martie sunt acumulate cele mai multe energii negative, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3, care a explicat ce putem face pentru a ne proteja.

”Se spune că este cea mai mistică lună a anului, una a magiei. Trebuie să facem curățenie în suflet și în casă. Chemăm un preot, la mine de fiecare dată când vine părintele, mereu programez o șfeștanie în luna martie. Simt nevoia să îmi apăr casa. Casa e la îndemâna noastră să o apărăm” a explicat Lidia Fecioru.

”În iarnă am acumulat energii mai puțin benefice. Lipsa soarelui, omul acumulează răutate, trebuie eliminată. Când intrăm în luna martie, e pasajul de trecere. E a treia lună, avem Divinitatea. Dar pe lângă Creator mai avem și unul care se ocupă de lucruri murdare. În perioada asta, ca să preîntâmpini, unii sunt născuți să facă rău. Sunt oameni care au o plăcere deosebită să dezbine. Acum se fac tot felul de lucrături urâte. Cel mai simplu este deochiul” a adăugat numerologul Mihai Voropchievici.

×
Subiecte în articol: lidia fecioru