x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mărturia unui medic infectat cu coronavirus: Mă chinuiam atât de mult încât mi-am rugat colegii să mă omoare

Mărturia unui medic infectat cu coronavirus: Mă chinuiam atât de mult încât mi-am rugat colegii să mă omoare

25 Oct 2021   •   15:05
Mărturia unui medic infectat cu coronavirus: Mă chinuiam atât de mult încât mi-am rugat colegii să mă omoare
Sursa foto: Hepta

Medicul Iulian Preda, coordonatorul anti-Covid din Botoșani a facut dezvaluiri cutremurătoare despre perioada in care a fost bolnav de coronavirus. El a mărturisit că boala l-a chinuit atât de tare, încât ajunsese să își roage colegii doctori să-l omoare, pentru a nu se mai chinui.

”M-am și rugat să mor, atât de rău mi-a fost, și mă chinuiam atât de mult încât mi-am rugat colegii să mă omoare. Unii au spus că vorbeam așa din cauza lipsei de oxigen la creier, dar de câteva ori le-am și spus ce combinație de medicamente să facă pentru a obține “succesul deplin”,  a spus Preda.

 

În plus, medicul este revoltat și de faptul că românii nu au luat în serios avertismentele specialiștilor.

”Societatea românească a tratat cu dispreț existența acestui virus. Am considerat că este doar o gripă banală și de care se trece cu ușurință. Morții din primul val, al doilea val, dar mai ales cei din primul val, au fost uitați. S-a uitat suferința și necazurile de atunci și totul a devenit așa, ca o mare relaxare, ca o mare lehamite. De la nivel foarte jos până la nivel foarte înalt. Tocmai când lucrurile ar fi trebuit să ne pună în gardă pe toți, să ne facem rezerve alimentare, de măști, de halate, de produse medicamentoase, de vaccinuri, de anticorpi și de toate celelalte, noi ne-am relaxat cu totul. Mult prea devreme și mult prea tare”, a mai spus Iulian Preda, șeful secției de chirurgie de la Spitalul Județean Mavromati și coordonatorul măsurilor anti-Covid din județ, scrie Monitorul de Botoșani

Medicul sustine că singura soluție este vaccinarea anti-Covid, iar majoritatea celor care acum ”țipă în gura mare împotriva vaccinului și a măștii” sunt în viață datorită vaccinurilor obligatorii din copilărie.”Vaccinarea nu este un tratament în sine. Nu este un tratament antiviral. Dar vaccinarea în sine este o formulă de apărare, te ajută să treci într-o formă ușoară sau să nu faci deloc boala”, a mai spus Preda. 

.

×