x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mărturii șocante în cazul crimei din Berceni: „El s-ar fi dus să mute copilul din apartament”

Mărturii șocante în cazul crimei din Berceni: „El s-ar fi dus să mute copilul din apartament”

de Redacția Jurnalul    |    07 Iun 2023   •   17:45
Mărturii șocante în cazul crimei din Berceni: „El s-ar fi dus să mute copilul din apartament”

Denunțătorul în cazul crimei din Sectorul 4, care este și omul care a filmat-o pe mama fetiței, a făcut mărturii șocante.

Omul povesteşte despre momentul în care cei doi au ajuns în Spania pentru a se angaja şi trebuiau să fie fotografiați. 

„La ferma unde lucrăm când ne face contractele, ne face poze. Trebuie să semnăm în fiecare zi, semnăm pe poza noastră. El atunci iar s-a panicat când ne-a făcut poze, că nu știa pentru ce ne face poze. Ați înțeles? 

Prima zi n-a venit la muncă, că-l doare stomacul, că nu știu ce, probabil că nu știa. Aștepta să vină ea de la muncă să întrebe de ce ne-a făcut poze, pentru ce? 

Pe 7 mai, el era plecat spre România, am înţeles de la ea că a ajuns în România, şi aşa e, a plecat pe 7, el pe 10 era în apartament.

După aceea, am auzit de la ea că el nu a stat decât noaptea de 10, pe 11 a plecat spre Olanda.

Am înțeles tot la fel, de la ea, că ar s-ar fi dus, aşa bănuieşte ea, acum nu știu dacă acesta era planul, s-ar fi dus să o mute din apartament, dar fiind copilul prea mult în putrefacție n-a mai putut s-o mai mute", a spus denunţătorul la Antena 3 CNN.

Decizie ȘOC în cazul crimei din Capitală

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a sesizat, luni, din oficiu după ce proprietarul unei locuințe din Sectorul 4 al Bucureștiului a găsit în lada canapelei un cadavru care se afla într-un sac, după plecarea chiriașilor.

„La data de 03.06.2023, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi de proprietarul unui apartament din municipiul Bucureşti, Sector 4, cu privire la faptul că, după plecarea unor chiriaşi, a găsit în lada canapelei un sac din plastic, ce emană un miros de putrefacţie. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a sesizat din oficiu şi a început urmărirea penală cu privire la infracţiunea de omor. În datele de 3 şi 4.06.2023, procurorul criminalist, poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri şi cei din cadrul Serviciului Criminalistic au efectuat cercetarea la faţa locului, fiind ridicate mai multe mijloace de probă ce urmează a fi valorificate în cauză", se arăta în comunicatul precedent al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Tatăl fetiței, unchiul și bunica, au fost la INML și apoi au dat declarații la poliție. Aici au aflat că Anamaria a murit în chinuri groaznice.

Copilul avea domiciliul la tată dar și-a petrecut Paștele la mamă. Tatăl spune că ultima oară și-a văzut fata înainte de Paște. În data de 17 aprilie, bunica a vorbit ultima oară cu mama. Ana, mama ei și partenerul acesteia au petrecut împreună Sărbătorile Pascale.

”Venim vineri acasă toți. Ana are telefonul stricat. Venim vineri pe la voi. E cu noi, nu vrea să mai meargă acasă. Venim vineri”, se arată în mesajul trimis bunicii de către mama Anei. 

Însă vineri, 21 aprilie, aceștia nu au venit la locul de întâlnire și nici nu au mai răspuns la telefon. Tatăl Anei a anunțat la poliție dispariția fetei pe 5 mai. 

”Nu pot să plâng! Spun tot!” Mama fetiței de 12 ani, prima reacție în fața colegilor care au acuzat-o că și-a omorât copilul

×
Subiecte în articol: crima din berceni