x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Maşina care îi transporta pe Stănculescu şi Chiţac de la INML, implicată într-un accident

Maşina care îi transporta pe Stănculescu şi Chiţac de la INML, implicată într-un accident

12 Noi 2008   •   00:00

Maşina care îi transporta pe foştii generali Victor Athanasie Stănculescu şi Mihai Chiţac de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) la Penitenciarul Jilava a fost implicată, miercuri după-amiază, într-un accident uşor care a avut loc pe Şoseaua Berceni.



Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că accidentul a avut loc pe Şoseaua Berceni, după ce autospeciala destinată transportului deţinuţilor de la Penitenciarul Jilava, care avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, a efectuat o depăşire.

Comisarul Ciocan a precizat că autospeciala Penitenciarului Jilava a intrat pe contrasens, iar şoferii care veneau din sens opus au încercat să-i facă loc, trăgând maşinile pe dreapta, însă din cauza spaţiului foarte îngust duba a acroşat primele două maşini, după care a revenit pe sensul său de mers, unde a mai lovit o maşină.

În urma accidentului, cele patru maşini au fost avariate, iar şoferul unui autoturism Opel implicat în tamponare a fost uşor rănit.

Victor Athanasie Stănculescu şi Mihai Chiţac au fost preluaţi de o altă maşină a Penitenciarului Jilava, care i-a transportat la locul de detenţie.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Jilava, Monica Pană, a declarat că în maşina instituţiei, pe lângă Stănculescu şi Chiţac, se mai afla şi un alt deţinut. Aceasta a precizat că nicio persoană nu a fost rănită, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale.

Foştii generali Victor Athanasie Stănculescu şi Mihai Chiţac au fost duşi, miercuri, la Institutul Naţional de Medicină Legală, unde li s-au făcut o serie de teste pentru a se stabili dacă pot fi trataţi în detenţie, aceştia cerând suspendarea executării pedepselor de câte 15 ani de închisoare.
Mediafax

×
Subiecte în articol: romania