x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MEDIC ÎN ROMÂNIA: Dr. Constantin Mălin: Să ajut oamenii este bucuria mea

MEDIC ÎN ROMÂNIA: Dr. Constantin Mălin: Să ajut oamenii este bucuria mea

18 Noi 2013   •   12:42
MEDIC ÎN ROMÂNIA: Dr. Constantin Mălin: Să ajut oamenii este bucuria mea

14.000 de medici au plecat din țară în ultimii 5 ani, dezamăgiţi de salariile şi condiţiile de muncă din sistemul medical românesc. Totuşi, în România există medici care ne fac mândri în fiecare zi. Este şi cazul medicului neurochirug Constantin Mălin de la spitalul Clinic de urgenţă Floreasca, scrie RomâniaTV.NET.

"Sistemului medical din România îi lipseşte în primul rând educaţia. Am hotărât să rămân în ţara aceasta pentru că dacă pot eu să ajut cu ceva asta este bucuria mea", spune medicul Constantin Mălin.

Citeşte şi Cel mai curat spital din Europa se află la Braşov. Meritul îi revine echipei medicului Andreea Moldovan VIDEO

La Spitatul clinic de urgenta Floreasca, medicul neurochirug Constantin Mălin duce clipa de clipa o lupta cu moartea. Un medic cu suflet de înger prin mâinile căruia trec zi de zi pacienţi care îi încredinţează, într-un soi de testament, speranța la viata. Nici un efort nu pare supraomenesc pentru doctorul Mălin atunci când vine vorba să salveze vieţi. Medicina este mai mult decât un legământ, i-a devenit destin şi responsabilitate.

Citeşte şi MEDIC ÎN ROMÂNIA: Despre har în medicină. Ana Culcer, zâna bună a "copiilor de buzunar" VIDEO

Astfel, prin mâinile doctorului Mălin nu trec numai cazuri, ci şi oameni încărcaţi de istorii personale, oameni suferinzi în numele cărora, cel mai adesea, îl găsim pe holurile spitalului zi şi noapte. Bucuria de a vindeca este, de fapt, drogul care îi dă forţa de a merge mai departe.

Află mai multe detalii despre neurochirurgul Constantin Mălin pe RomâniaTV.NET.

×
Subiecte în articol: medic romania