x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Medici: Mircea Albulescu se simte bine după intervenţia pe cord

Medici: Mircea Albulescu se simte bine după intervenţia pe cord

27 Noi 2014   •   10:26
Medici: Mircea Albulescu se simte bine după intervenţia pe cord

Actorul Mircea Albulescu, în vârstă de 80 de ani, se simte bine după intervenţia pe cord pe care a suferit-o la Institutul de Boli Cardiovasculare (IBCV) Timişoara, a declarat joi dr. Alina Lupu, purtător de cuvânt al Institutului.

'După intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o, maestrul se simte bine, a fost detubat şi acum putem spune că este bine', a afirmat medicul Alina Lupu. Actorul, prezent în Timişoara cu comedia 'Bădăranii', s-a prezentat după spectacol, în noaptea de luni spre marţi, la Serviciul de Urgenţă al Spitalului Judeţean Timişoara, acuzând dureri puternice în zona pieptului. După consultul de specialitate, cu acordul său, a fost transferat la IBCV.

La internarea în Institut, pacientul prezenta o criză anginoasă şi i s-a efectuat un cateterism (introducerea prin vasul sangvin a unui cateter, pentru explorarea funcţională a inimii), constatându-se că avea leziuni coronariene severe şi reprezenta o urgenţă chirurgicală. I-au fost făcute trei baipasuri, iar acum starea bolnavului s-a îmbunătăţit simţitor, susţin medicii.

×
Subiecte în articol: mircea albulescu