x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Medicii Spitalului Militar: Victor Ponta trebuie să facă gimnastică medicală zilnic

Medicii Spitalului Militar: Victor Ponta trebuie să facă gimnastică medicală zilnic

09 Iul 2015   •   22:14
Medicii Spitalului Militar: Victor Ponta trebuie să facă gimnastică medicală zilnic

Evoluţia post-operatorie a premierului Victor Ponta este una "favorabilă", a informat joi Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila'.

"În conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Suprem de Apărare a Tării nr. 166/2006, cu modificările şi completările ulterioare şi a Normelor metodologice adoptate în aplicarea acestuia, Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila a fost mandatat să comunice următoarele informaţii privind evaluarea stării de sănătate a Prim-ministrului Victor Ponta: Astăzi, 09.07.2015, în jurul orei 13.00, premierul Victor Ponta s-a prezentat la Clinica de Ortopedie şi Traumatologie a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila' în vederea realizării consultului de specialitate pentru evaluarea stării de sănătate şi stabilirii conduitei terapeutice şi a protocolului de recuperare medicală post-intervenţie chirurgicală", se arată în informarea unităţii spitaliceşti, transmisă AGERPRES.

Potrivit acesteia, în urma controlului medical efectuat, s-a constatat că evoluţia post-operatorie a pacientului este "favorabilă", iar recuperarea acestuia decurge "în parametrii normali". De asemenea, pacientul nu are voie sa se sprijine pe piciorul operat şi sa flexeze genunchiul la un unghi mai mare de 90 de grade.

Victor Ponta trebuie să respecte un program zilnic de gimnastică medicală, fizioterapie şi kinetoterapie, conform standardelor internaţionale, şi să efectueze un control ortopedic peste 21 zile sau la nevoie.

×
Subiecte în articol: victor ponta operatie genunchi