x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mesaj TULBURĂTOR al lui Ștefan Bănică Jr. despre Regele Mihai: „Este un moment simbolic, în care fiecare dintre noi putem privi în interiorul nostru și ne putem întoarce la valori. Mulțumesc, Majestate!”

Mesaj TULBURĂTOR al lui Ștefan Bănică Jr. despre Regele Mihai: „Este un moment simbolic, în care fiecare dintre noi putem privi în interiorul nostru și ne putem întoarce la valori. Mulțumesc, Majestate!”

17 Dec 2017   •   09:48
Mesaj TULBURĂTOR al lui Ștefan Bănică Jr. despre Regele Mihai: „Este un moment simbolic, în care fiecare dintre noi putem privi în interiorul nostru și ne putem întoarce la valori. Mulțumesc, Majestate!”

Ștefan Bănică Jr. a refuzat să-și anuleze concertul de Crăciun, în ciuda faptului că primul din această serie se desfășura exact în ziua în care se organizau funeraliile Regelui Mihai. Artistul a ținut să-i aducă un omagiu Majestății Sale și a ținut un discurs aplaudat în picioare de spectatorii de la Sala Palatului.

"Nu pot, ca om, sa trec peste acest moment ca şi când nu s-ar fi întâmplat. În primul rând, dintr-un respect imens. Fiecare este liber să creadă ce vrea, indiferent de apartenenţele politice, dar eu, ca om, nu pot să nu mă gândesc la Regele Mihai (...) Oamenii sunt precum muzica. Muzica trezește în noi emoții sau sentimente. Unele dintre ele, pentru că altele nu trezesc nimic. Eu vorbesc de omul Regele Mihai, pentru că ce se ascunde în spatele unui titlu este altceva. Acest om mie mi-a transmis încă de când eram adolescent, de pe vremea comuniștilor, când adolescența mea era ținută sub cheie, omul ăsta mi-a transmis bunătate, demnitate, coloană vertebrală și modestie. Eu cred că multe generații, azi, au ce învăța de la Regele Mihai și mai cred că trecerea în neființă a Majestății Sale nu este doar moartea unui om de 96 de ani. Este un moment simbolic, în care fiecare dintre noi putem privi în interiorul nostru și ne putem întoarce la valori. Mulțumesc, Majestate!”, a spus Ștefan Bănică Jr., informează Realitatea.

×
Subiecte în articol: stefan banica jr. regele mihai