x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mesaje AMUZANTE de 1 iunie. Urări, SMS-uri, felicitări pe care le poţi trimite celor pe care îi iubești

Mesaje AMUZANTE de 1 iunie. Urări, SMS-uri, felicitări pe care le poţi trimite celor pe care îi iubești

01 Iun 2015   •   07:47
Mesaje AMUZANTE de 1 iunie. Urări, SMS-uri, felicitări pe care le poţi trimite celor pe care îi iubești
Sursa foto: inarik/Getty Images/iStockphoto
Mesaje de Ziua Copilului. Mesaje de 1 iunie 2015. Urări şi felicitări de la mulţi ani de ziua copilului tău. Sms-uri de 1 iunie, ziua copiilor. 1 iunie, Ziua internațională a copilului, este una dintre cele mai fericite zile din an pentru cei mici. Copiii sunt sărbătoriți în această zi, primesc cadouri și au parte numai de bucurii. Însă chiar și oamenii mari profită de această ocazie, amintindu-și de copilărie și dorindu-și să dea în mintea copiilor, măcar pentru o clipă.

Mesaje de 1 iunie. Cea mai mare bucurie a unui copil este aceea de a se juca. Și ce bucurie imensă! Așa că nu uita să te joci și să le amintești și altora să facă asta! La Mulți Ani!

Să nu uiți niciodată de leapșa, de de-a v-ați ascunselea ori de omul negru, de coatele julite și hainele veșnic murdare. Să nu uiți de tine…

Felicitări de Ziua Copilului. Nu te grăbi să crești! Păstrează întotdeuna în suflet copilul din tine. Astfel nu va fi niciodată prea târziu să ai parte de o copilărie fericită.

Să-ți păstrezi zâmbetul cald, sufletul pur și lumina în priviri ca în prima zi când ai văzut chipul mamei. La mulți ani, copil frumos!

Mesaje de Ziua Copilului La mulţi ani de Ziua Copilului! Sa te bucuri de toate minunile acestei lumi!

Amintește-ți literele magice. D vine de la dulciuri, J vine de la joacă. Și asta e tot ce ar trebui să te intereseze!

De ziua copilului îți doresc ‘La mulți ani, multă sănătate și multe zâmbete de copil’!

Ziua în care ai intrat în viața noastră a fost cea mai frumoasă. La Mulți Ani!

Astăzi nu este o zi oarecare. Este ziua care mi-a schimbat viața pentru totdeauna. Ziua în care te-ai născut tu. La Mulți Ani!

La mulți ani tuturor copiilor și tuturor părinților! Să vă bucurați de copiii voștri frumoși și sănătoși!

Mesaje de Ziua Copilului: La mulţi ani, copii! Este 1 Iunie! Este ziua voastra! Multa sanatate si multe bucurii. Sa cresteti cu zâmbetul pe buze si viaţa voastră sa fie asemeni unui cer senin.

La Mulți Ani! Să ai parte în fiecare zi de bucuria și mândria pe care le-am simțit eu în ziua în care te-am adus pe lume.

Să ai mereu sufletul pur, zâmbetul gingaș și viața fără griji, asemenea unui copil. Scoate azi la iveală copilul din tine!

Copilul este bogăția omului sarac. La Mulți Ani de Ziua Copilului!

1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilor. Sa fiţi sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Sa va bucuraţi şi sa creşteţi frumos. La mulţi ani!

Copilăria e cadoul pe care ni-l dă viaţa. Sa ne bucuram de ea. La mulţi ani tuturor copiilor!

Copilăria e vârsta la care cea mai profunda bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plina de lumina si armonie. Să vă bucuraţi de ea, dragi copii! La multi ani de 1 Iunie!

Din suflet, pentru toţi copiii lumii, azi va dorim doar bucurii. La mulţi ani!

 

×