x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mesajul lui Florin Cîțu pentru turiștii de la mare’’Vă promit că ne vedem vara aceasta și în Vamă’’

Mesajul lui Florin Cîțu pentru turiștii de la mare’’Vă promit că ne vedem vara aceasta și în Vamă’’

de Alice Petrescu    |    01 Mai 2021   •   11:07
Mesajul lui Florin Cîțu pentru turiștii de la mare’’Vă promit că ne vedem vara aceasta și în Vamă’’
Sursa foto: Hepta

Premierul Florin Cîțu, a transmis sâmbătă un mesaj turiștilor aflați pe litoral în care le mulțumește că s-au vaccinat împotriva COVID-19 și le promite că în această vară va reveni la Vama Veche. Postarea vine după ce mai mulți tineri aflați în Vama Veche l-au chemat pe premier acolo.

„Restricţiile sunt cum sunt, sunt ok, este o situaţie grea, înţelegem, le respectăm, doar că ar trebui mărit un pic termenul, că e cam nasol la 10 sincer. Domnul Cîțu a fost OK că premier, dar vrem să ne distrăm şi noi, credem în virus, ne-am vaccinat. Domnul premier vă așteptăm la Vama Veche, ne-am făcut şi vaccinul, suntem vaccinaţi toţi.”, i-au transmis câțiva tineri premierului.

Zeci de mii de turiști își petrec acest weekend la mare, în minivacanța de Paște, care coincide și cu cea de 1 Mai, moment ce marchează și începutul sezonului estival. Din nefericire, din cauza pandemiei, petrecerile sunt interzise, în nicio stațiune, cluburile și terasele nu pot rămâne deschise după ora 22:00. 

×
Subiecte în articol: florin citu