x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mesajul Sulfinei Barbu, către bătrâni: Situaţia ne forţează să alegem securitatea unor venituri mici

Mesajul Sulfinei Barbu, către bătrâni: Situaţia ne forţează să alegem securitatea unor venituri mici

de Mediafax    |    30 Sep 2011   •   16:35
Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, le transmite pensionarilor, de Ziua internationala a varstnicilor, ca situatia economica fragila forteaza la alegerea securitatii unor venituri modeste, dar pe care se pot baza luna de luna. Ziua internationala a varstnicilor este sarbatorita in fiecare an la 1 octombrie de catre toate statele membre ale Organizatiei Natiunilor Unite.
"Stiu cat de grea este viata de pensionar in Romania si cate sacrificii faceti zilnic. Trecem cu totii, varstnici si tineri deopotriva, prin vremuri dificile, cu o situatie economica stabila dar inca fragila, care ne forteaza sa alegem intre un trai un pic mai bun, dar de scurta durata, si securitatea unor venituri modeste, dar pe care sa ne putem baza de la luna la luna. Intelepciunea cu care acceptati situatia in care ne aflam si care va ajuta sa faceti fata fiecarei zi este demna de admirat si este lucrul pentru care va multumesc", se arata in mesajul transmis de Sulfina Barbu.
Ministrul le mai transmite pensionarilor ca solidaritatea de care da dovada generatia lor este cel mai de pret lucru pe care copiii si nepotii ar trebui sa il intelega si sa il duca mai departe.

×
Subiecte în articol: sulfina barbu pensionari