x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Metrorex infirmă informația că se alătură grevei STB: „Circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura conform graficului existent”

Metrorex infirmă informația că se alătură grevei STB: „Circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura conform graficului existent”

23 Ian 2022   •   12:06
Metrorex infirmă informația că se alătură grevei STB: „Circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura conform graficului existent”
Sursa foto: Lucian Alecu

Circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura în perioada următoare conform graficului existent, potrivit unui comunicat remis duminică de Metrorex.

„Ca urmare a informațiilor apărute în presă conform cărora există suspiciunea ca circulația la metrou să fie perturbată în perioada următoare, Metrorex asigură publicul călător de întreaga sa disponibilitate, circulația trenurilor de metrou se va desfășura conform graficului existent”, a anunțat societatea.

În media au apărut informații privind o posibilă mișcare de protest, luni, la Metrorex, caare să susțină greva angajaților STB.

Directorul STB Adrian Criț a declarat duminică că liderul sindicatului reprezentativ din STB, Vasile Petrariu, este și președintele federației sindcale din care face parte sindicatul STB și cel de la Metrorex, făcând legătura cu un posibil protest care ar urma să aibă loc luni la metrou. „Dânsul a spus că mâine angajații Metrorex se vor coaliza cu angajații STB. Doresc să anunț instuțiile publice să intervină, pentru că acest lucru nu mai poate continua”, a spus Adrian Criț, directorul STB la Digi24.

Într-o declarație făcută duminică liderul sindical Vasile Petrariu a admis posibilitatea unei greve la metrou. „Nu am această informație, dar este posibil, pentru că există acest spirit de solidaritate și cred că ar fi foarte bine dacă s-ar întâmpla acest lucru”, a declarat liderul sindical.

×
Subiecte în articol: metrorex