x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 5, reluată în sistem pendulă

Circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 5, reluată în sistem pendulă

de Redacția Jurnalul    |    24 Aug 2023   •   12:18
Circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 5, reluată în sistem pendulă

UPDATE Circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 5 a fost reluată în sistem pendulă, anunță Metrorex. Pe M5 există o problemă tehnică la sistemul de siguranță a traficului, prin care sunt controlate semnalele, macazele și circuitele de cale.

Știre inițială:Circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 5 este întreruptă, anunță, joi, compania. Există o problemă tehnică la sistemul de siguranță a traficului, prin care sunt controlate semnalele, macazele și circuitele de cale.

„Metrorex informează că astăzi, 24.08.2023, începând cu ora 10:45, circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 5 este întreruptă din cauza unei probleme tehnice la sistemul de siguranță a traficului. Prin acest sistem sunt controlate semnalele, macazele și circuitele de cale”, potrivit unui comunicat de presă.

Metrorex anunță că până la remedierea defecțiunii, se încearcă reorganizarea circulației în sistem pendulă.

„În aceste momente, personalul specializat Metrorex împreună cu furnizorul sistemului intervin cu celeritate pentru remedierea situației. Călătorii sunt informați în legătură cu aspectele precizate mai sus, atât la intrarea în stațiile Magistralei 5 de către personalul comercial, cât și prin intermediul instalațiilor de sonorizare de la nivel vestibul și peron”, se menționează în finalul comunicatului.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: metrorex circulaţie