x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Metrou Universitate - Bărbat găsit mort în tunel

Metrou Universitate - Bărbat găsit mort în tunel

de Jurnalul National    |    27 Mar 2008   •   00:00

Circulaţia metroului la staţia Universitate este blocată pe un fir după ce, joi la prânz, un bărbat a fost găsit mort în tunel, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.



Circulaţia metroului la staţia Universitate este blocată pe un fir după ce, joi la prânz, un bărbat a fost găsit mort în tunel, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan. Bărbatul, în vârstă de 68 de ani, a intrat în tunelul care face legătura între Piaţa Universităţii şi Piaţa Romană. Personalul de serviciu al Metrorex care l-a văzut pe bărbat în tunel a anunţat Dispeceratul, care a dispus oprirea circulaţiei trenurilor pe magistrala II, pe sensul dinspre Universitate spre Piaţa Romană, a precizat comisarul Ciocan.
Lucrătorii Serviciului Poliţiei Metrou au intrat în tunel după bărbat şi l-au găsit mort la aproximativ 200 de metri de staţie.
"Bărbatul nu a fost lovit de metrou, în prezent o echipă de criminalişti, care s-a deplasat la faţa locului, încercând să stabilească împrejurările morţii acestuia", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.
La ora transmiterii acestei ştiri, un echipaj SMURD încearcă să îl scoată pe bărbat din tunelul metroului.
În urma incidentului, circulaţia pe magistrala II Pipera - IMGB se desfăşoară cu două transbordări în staţiile Aviatorilor şi Universitate, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul Metrorex, Gabriel Mocanu.


×
Subiecte în articol: observator