x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mihai Leu luptă acum pentru Castelul Huniazilor

Mihai Leu luptă acum pentru Castelul Huniazilor

de Diana Scarlat    |    04 Apr 2013   •   11:23
Mihai Leu luptă acum pentru Castelul Huniazilor

După ce a devenit, la sfârşitul anului trecut, managerul oraşului Hunedoara, primul campion mondial la box al României, Mihai Leu, ;i-a mutat lupta în “ringul” ministerelor şi al birocraţiei, pentru că vrea să promoveze cât mai eficient Castelul Huniazilor.

Mihai Leu a început vizitele oficiale la Ministerul Turismului, pentru a discuta proiectul de promovare a celui mai important monument de arhitectură gotică din România, care, din nefericire, nu a primit nici măcar fonduri pentru reabilitare în ultimii ani, astfel încât o parte din acoperiş s-a deteriorat complet.

Mihai Leu s-a întâlnit cu Maria Grapini, ministrul IMM-urilor, Turismului şi Mediului de Afaceri, pentru discuţii principale despre proiectele de promovare a Castelului Hunedoarei, în ţară şi în străinătate. Campionul va avea nevoie şi de sprijinul Ministerului Culturii, pentru că monumentul are nevoie de mai multe reparaţii care, conform legislaţiei în vigoare, nu se pot face decât cu fonduri, cu proiecte tehnice şi cu aprobări de la acest minister.

Leu a discutat cu Maria Grapini şi posibilităţile de atragere a investitorilor către Hunedoara, iar discuţiile vor continua, probabil, săptămână viitoare, la Timişoara, dacă ministrul Turismului va da curs invitaţiei campionului la etapa de raliu pe care Mihai Leu o va oragniza pe 12 şi 13 aprilie.


×
Subiecte în articol: Mihai Leu castelul huniazilor