x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Radu Călin Cristea, validat de Parlament ca membru titular al CNA în locul lui Mihai Mălaimare

Radu Călin Cristea, validat de Parlament ca membru titular al CNA în locul lui Mihai Mălaimare

13 Feb 2013   •   14:20
Radu Călin Cristea, validat de Parlament ca membru titular al CNA în locul lui Mihai Mălaimare
Sursa foto: Facebook

Radu Călin Cristea, propus de Guvern pentru funcţia de membru titular al CNA, a fost validat astăzi de Parlament. Votul a fost secret pe buletine, în favoarea acestuia fiind 410 parlamentari, 42 exprimându-se împotrivă. Radu Călin Cristea îl înlocuieşte în CNA pe Mihai Mălaimare, care a demisionat pe 11 ianuarie.

Mandatul lui Radu Călin Cristea se va termina pe 3 noiembrie 2014, atunci când ar fi expirat mandatul lui Mihai Mălaimare.

Mihai Mălaimare a declarat pe 15 ianuarie că a demisionat din funcţia de membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului pe motiv că ar exista o cercetare a Agenţiei Naţionale de Integritate în ceea ce îl priveşte sub suspiciunea de incompatibilitate cu calitatea sa de membru CNA şi de director al Teatrului Masca.

"Există o cercetare a ANI în ceea ce mă priveşte sub suspiciunea că aş fi incompatibil ca membru CNA şi director al Teatrului Masca. Este o chestiune pe care eu o să o contest, dar, având în vedere că eu respect ideea de stat de drept iar asta până una alta este o instituţie a statului de drept, mi-am dat demisia", spune atunci Mihai Mălaimare.

×
Subiecte în articol: radu calin cristea Mihai Malaimare cna