x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tatăl lui Vlad Pascu, primele declarații despre tragedia comisă de fiul său: A greșit foarte mult. Este un dezastru pentru noi

Tatăl lui Vlad Pascu, primele declarații despre tragedia comisă de fiul său: A greșit foarte mult. Este un dezastru pentru noi

de Redacția Jurnalul    |    09 Oct 2023   •   12:21
Tatăl lui Vlad Pascu, primele declarații despre tragedia comisă de fiul său: A greșit foarte mult. Este un dezastru pentru noi
Sursa foto: Antena 3 CNN

Mihai Pascu, tatăl tânărului drogat care a omorât doi tineri  la 2 Mai, a facut, luni, primele declaratii de la producerea cumplitei tragedii. 

El spune  că înțelege perfect durerea prin care trec părinții victimelor, deoarece și el are trei copii.

„Este un dezastru pentru noi. Ce pot să spun, este un dezastru pentru noi toți, nu numai pentru mine. Mă pun de cele mai multe ori și, sigur, nu pot schimba scaunul cu părinții aceia. Am trei copii, știu ce înseamnă asta. Ce pot să vă spun este că acest copil a greșit, a greșit foarte mult”, a declarat, luni, Mihai Pascu, la plecarea de la Tribunal.

Mihai Pascu mai spune că a venit în România doar pentru două zile pentru a rezolva o problemă stomatologică în Constanța. Cu toate acestea, presiunea asupra familiei sale a fost copleșitoare. El a cerut scuze pentru incoerența discursului său, afirmând că presiunile sunt foarte mari.

„Eu când am venit în România am venit pentru ca să ne facem o lucrare stomatologică la Constanța, fix pentru 2 zile am avut bilet de avion, iar presiunea care a fost vizavi de mine, de familia mea, a fost foarte mare. Îmi cer scuze că nu sunt coerent, presiunile sunt foarte, foarte mari”, a mai afirmat Mihai Pascu. 

Mihai Pascu a explicat jurnaliștilor și despre muniția găsită în casa sa, menționând că a fost vânător timp de 20 de ani și a uitat codul de la un seif în care ținea armele. El nu a putut deschide seiful și acum răspunde pentru posesia muniției pe care nu a observat-o atunci când a predat armele.

„Am fost vânător 20 de ani şi acum să vă spun, am uitat cifrul de la un seif în care țineam armele. N-am putut să îl mai deschid. Ca urmare, răspund acum pentru acea muniție care era într-o sacoșă de cârpă și pe care nu am văzut-o atunci când am predat armele, arme pe care le-am predat din cauza faptului că, la 5 ani de zile, eu trebuia să mă duc ca să fac acea verificare. Drept urmare, răspund pentru faptele mele, vizavi de această... nici nu știu cum s-o numesc... greșeală. Poate că e prea puțin spus”, a mai declarat Mihai Pascu. 

În ceea ce îl privește pe fiul său, acesta spune că nu a avut foarte mulți bani la dispoziție. 

”O să sune foarte prost, ştiţi că toată lumea se aşteaptă să dau nişte răspunsuri acelea de multimilionar da, şi o să fac o glumă. Ştiţi ce am fost înainte să fiu milionar. Miliardar!”, a mai afirmat Mihai Pascu.

Reamintim că Vlad Pascu și părinții săi au fost trimiși în judecată de către procurorii DIICOT pentru mai multe infracțiuni. Vlad și mama sa sunt în arest preventiv, în timp ce Mihai Pascu este sub control judiciar.

×
Subiecte în articol: mihai pascu Vlad Pascu