x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mii de fiole cu steroizi anabolici, găsite în maşina unei firme de curierat

Mii de fiole cu steroizi anabolici, găsite în maşina unei firme de curierat

04 Mai 2012   •   07:33

Peste 5.000 de fiole cu steroizi anabolici, care aveau ca destinatar o persoana din Baia Mare, au fost descoperite, noaptea trecuta, de catre politistii de frontiera din Giurgiu, in masina unei firme de curierat.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu, subinspector Mihaela Simion, soferul care transporta marfa este un barbat din Bucuresti, iar destinatia cutiilor cu steroizi era municipiul Baia Mare.

"Politistii de frontiera din Giurgiu au depistat in zona de competenta un cetatean roman in varsta de 43 ani, angajat al unei firme de curierat cu sediul in Bucuresti, care transporta cu o autoutilitara un numar de 5.175 de fiole care contin steroizi anabolici. Soferul s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu pentru a intra in tara, iar la controlul amanuntit in autoutilitara au fost depistate in compartimentul marfa cinci cutii de carton in care se aflau fiolele cu steroizi anabolici, care aveau ca destinatar o persoana din Baia Mare", a declarat subinspectorul Mihaela Simion, citat de Mediafax.

Ea a precizat ca firma de curierat a fost amendata cu 30.000 de lei, iar intreaga cantitate de fiole a fost confiscata.

×