x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mike Shinoda, de la LINKIN PARK: Nadia Comăneci era uriaşă! Foarte tare, uimitoare!

Mike Shinoda, de la LINKIN PARK: Nadia Comăneci era uriaşă! Foarte tare, uimitoare!

06 Iun 2012   •   08:54
Mike Shinoda, de la LINKIN PARK: Nadia Comăneci era uriaşă! Foarte tare, uimitoare!

Mike Shinoda, vocalistul trupei Linkin Park, care va concerta in aceasta seara la Romexpo, a recunoscut ca nu stie mare lucru despre Romania, cu doua exceptii: contele Dracula si Nadia Comaneci.

"E clar ca stiu multe despre tara voastra, am auzit de Romania, in special de Contele Dracula. Cu totii am vorbit cel putin o data in viata despre Dracula. In plus, stiu si alte lucruri legate de Romania, lucruri frumoase", a declarat Mike intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor. Shinoda a recunoscut ca nu este un mare fan al fotbalului, dar a precizat ca se va uita la partidele de la Euro 2012 atunci cand va avea timp.

"Sincer, ma uit printre picaturi la meciurile de fotbal, dar nu pot sa zic ca sunt fanul unei anumite formatii. Avem noroc cu satelitul, ne mai uitam la cate un meci, dar eu unul nu-mi petrec foarte mult timp la televizor pentru ca nu am timp", a spus Mike.

Solistul de la Linkin Park a mai spu ca nu a urmarit Cupa Mondiala din 1994, organizata chiar in America, astfel ca nu a auzit de Gica Hagi. Este, in schimb, impresionat de Nadia Comaneci.

"Nu ma uitam la meciurile de la turneul final si cred ca din acest motiv nu am auzit de Hagi. Dar, in schimb, stiu ca in Romania sint sportivi foarte valorosi, cunoscuti si foarte buni. Noi, americanii, stim foarte multe lucruri despre gimnastica din tara voastra. (...) Nadia Comaneci era uriasa! Eu eram copil, dar ea era atat de populara si atat de cunoscuta! Era cu adevarat o profesionista de care a auzit toata lumea. Foarte tare, uimitoare!", a spus Mike Shinoda.

Despre concertul din aceasta seara, Mike a recunoscut ca nu stie desfasuratorul concertului. "Tot ce pot sa spun acum este ca fanii nostri din Romania vor auzi in premiera doua sau chiar trei piese de pe noul nostru album pe care-l vom lansa la finalul lunii iunie. Fanii care vor veni la concertul de la Romexpo vor avea parte de surprize foarte tari", a spus Shinoda.

Peste 15.000 de fani ai trupei rock sint asteptati astazi la concertul de la Romexpo. Inca se mai gasesc bilete de acces, iar preturile sint cuprinse intre 130 si 360 de lei. Pentru gazon B, fanii vor plati 130 de lei, pentru gazon A - 200 de lei, in golden ring aproape de scena 270 de lei, iar pentru un loc la tribuna VIP, iubitorii rockului vor plati 360 de lei. Accesul va fi permis incepind cu ora 17:30, iar concertul Linkin Park va incepe de la ora 19:00, cu trupa Zdob si Zdub in deschidere.

×