x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ministrul Apărării, despre cazul românului ucis în Kabul: „În funcție de cererile MAE, vom lua deciziile cele mai bune”

Ministrul Apărării, despre cazul românului ucis în Kabul: „În funcție de cererile MAE, vom lua deciziile cele mai bune”

03 Sep 2019   •   21:59
Ministrul Apărării, despre cazul românului ucis în Kabul: „În funcție de cererile MAE, vom lua deciziile cele mai bune”

Ministrul Apărării, Gabriel Leș, a vorbit la Antena 3 despre diplomatul român, în vârstă de 43 de ani, care a murit în urma atentatului terorist de la Afganistan. 

„Din păcate, se întâmplă astfel de tragediii în campusul în care-și desfășoară activitatea diplomații. În Ambasada României de la Kadul a avut loc acest atac terorist. De data aceasta un cetățean român a fost ucis, iar altul a fost grav rănit. Cetățeanul rănit urmează să fie transferat în Europa”. 

„În funcție de cererile pe care ni le vor da cei de la MAE, vom lua deciziile cele mai bune. În funcție de ce va fi nevoie, de avioane de transport, noi vom fi la dispoziție. Trebuie să vedem care sunt măsurile de luat”, a mai spus Gabriel Leș. 

„Ceea ce trebuie să înțelegem foarte serios și clar e că pentru securitatea României, militarii sunt în prima linie. Încă există jertfe ale militarilor români”. 

×
Subiecte în articol: Gabriel Leş