x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ministrul Muncii, în vizită la un abator și o fermă din Germania, în care lucrează peste 500 de români

Ministrul Muncii, în vizită la un abator și o fermă din Germania, în care lucrează peste 500 de români

23 Iun 2022   •   10:24
Ministrul Muncii, în vizită la un abator și o fermă din Germania, în care lucrează peste 500 de români
Sursa foto: Captura Antena 3

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a vizitat un abator și o fermă din Germania, în care lucrează peste 500 de români „pentru a vedea care le sunt condițiile de muncã, și de cazare, dar și pentru a afla ce doleanțe au”.

„Am vizitat un abator și o fermă din Germania, în care lucrează peste 500 de cetățeni români, pentru a vedea care le sunt condițiile de muncã, și de cazare, dar și pentru a afla ce doleanțe au și cu ce îi putem ajuta. Autoritățîle, patronatele și sindicatele germane sunt deschise întăririi colaborării cu România, astfel încât drepturile cetățenilor noștri care lucrează acolo să fie respectate”, scrie pe Facebook Marius Budăi.

El precizează că va face astfel de vizite și în alte țări.

„Am de gând să fac astfel de vizite și în alte state europene unde lucrează cetățeni români, dar să întărîm și rolul Autoritățîi Europene a Muncii, înființate atunci când România a deținut președinția Consiliului UE”, conchide ministrul Muncii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marius Budăi